Ambassadörer

Klimatambassadörer

Våra ambassadörer inspirerar sina fans och följare att sänka sina utsläpp och ta sitt fulla klimatansvar genom klimatkompensation. Ju fler som klimatkompenserar desto större klimatnytta!

Lisa Nordén

Triathlet och OS-medaljör

Jag har grön el hemma, tar elcykeln till simträningen och äter mer och mer vegetariskt. Dessutom ser jag till att klimatkompensera de utsläppen jag inte kan undvika i min resa mot nya pallplatser!

Mattias Goldmann

VD Tankesmedjan FORES, mäktigast i Hållbarhetssverige 2016

Jag misslyckas. Det händer att jag flyger, ibland kör jag bil. En gång i veckan äter jag en köttbit. Långt ifrån allt jag köper är secondhand och inte allt är miljömärkt eller närproducerat.

Matilda Söderlund

Professionell klättrare

När jag flyger vill jag såklart kompensera för att minska min klimatpåverkan. Jag är inte perfekt men har börjat lägga om min livsstil och bidrar med det jag kan till en positiv förändring!

Fanny Josefine

Content creator och athlet

Jag vill inspirera mina följare och göra resandet mer hållbart. Parallellt med att jag ser över mitt eget resande, och försöker undvika de onödiga flygresorna, så klimatkompenserar jag all min klimatpåverkan.

Jessica Cederberg Wodmar

Hållbarhetscoach, kommunikatör och författare

Jag vill göra större skillnad! Jag vet att det spelar roll att jag äter upp maten, åker kollektivt, dricker hållbart odlat kaffe och gör medvetna shoppingval, men jag vet också att det inte räcker!

Gustav Johansson

Vegansk matbloggare och entreprenör

Det blir allt tydligare att vi lever en fullständigt ohållbar livsstil och att vi måste göra stora förändringar. Vi måste göra det lätt att göra rätt och det så fort som möjligt.

Carina Ahlqvist

Alpinist och klimatentreprenör

Jag klättrar 8000 meters berg för att bidra till klimatforskning genom att samla markprover till NASA och European Space Agency. Det innebär en del flygresor som jag alltid klimatkompenserat.

Calle Friberg

MTB cyklist i Team HiQ

Precis som min sambo triathleten Lisa Nordén så reser även jag mycket på internationella tävlingar & träningsläger. För att tävla på samma villkor så behöver vi träna på varmare breddgrader under vintertid. Det är svårt att ändra på.