fbpx
Ambassadörer

Klimatambassadörer

Våra ambassadörer inspirerar sina fans och följare att sänka sina utsläpp och ta sitt fulla klimatansvar genom klimatkompensation. Ju fler som klimatkompenserar desto större klimatnytta!

Lisa Nordén

Lisa Nordén

Triathlet och OS-medaljör

Jag har grön el hemma, tar elcykeln till simträningen och äter mer och mer vegetariskt. Dessutom ser jag till att klimatkompensera de utsläppen jag inte kan undvika i min resa mot nya pallplatser!

LÄS MER
Mattias Goldmann

Mattias Goldmann

Hållbarhetschef på Sweco, mäktigast i Hållbarhetssverige 2016

Jag misslyckas. Det händer att jag flyger, ibland kör jag bil. En gång i veckan äter jag en köttbit. Långt ifrån allt jag köper är secondhand och inte allt är miljömärkt eller närproducerat.

LÄS MER
ebba forsgren

Ebba Forsgren

Content creator, frilansare inom storytelling och skidåkare

Jag vill sprida ett optimistiskt budskap kring vår planet. Ett budskap som grundar sig i att det faktiskt finns kunskap, innovationer och möjligheter till att hålla oss under 1.5 graders-målet. Vi alla kan och måste göra skillnad — och det behöver inte vara så svårt eller överväldigande.

LÄS MER
Matilda Söderlund

Matilda Söderlund

Professionell klättrare

När jag flyger vill jag såklart kompensera för att minska min klimatpåverkan. Jag är inte perfekt men har börjat lägga om min livsstil och bidrar med det jag kan till en positiv förändring!

LÄS MER
fredrik sträng

Fredrik Sträng

Äventyrare, dokumentärfilmare och föreläsare

Till och med när jag var ett barn var jag djupt oroad för våra samhällens eviga strävan efter ständig tillväxt och hur vi misshandlar vår planet; som om den hade nio liv och oändliga resurser. Det finns ingen universallösning på klimatkrisen. Vi måste attackera den på alla fronter.

LÄS MER
Fanny Josefine

Fanny Josefine

Content creator och athlet

Jag vill inspirera mina följare och göra resandet mer hållbart. Parallellt med att jag ser över mitt eget resande, och försöker undvika de onödiga flygresorna, så klimatkompenserar jag all min klimatpåverkan.

LÄS MER
Carina Ahlqvist

Carina Ahlqvist

Alpinist och klimatentreprenör

Jag klättrar 8000 meters berg för att bidra till klimatforskning genom att samla markprover till NASA och European Space Agency. Det innebär en del flygresor som jag alltid klimatkompenserat.

LÄS MER
Calle Friberg

Calle Friberg

MTB cyklist i Team HiQ

Precis som min sambo triathleten Lisa Nordén så reser även jag mycket på internationella tävlingar & träningsläger. För att tävla på samma villkor så behöver vi träna på varmare breddgrader under vintertid. Det är svårt att ändra på.

LÄS MER

Dela sidan