fbpx
En kallare jul

En kallare jul

Svårt att komma på vad du ska ge dina vänner eller anställda i julklapp? Ge bort klimatkompensation och bidra till en bättre värld. 

Köp din julklapp här

Årets kallaste julklapp

Vi är många som drömmer om en vit, kall jul. En jul full av snölyktor, skridskor och pulkor. Men för att hålla drömmen vid liv måste vi stoppa den globala uppvärmningen. Så, låt 2020 bli året då vi alla börjar minska våra utsläpp och samtidigt kompenserar för de utsläpp vi inte lyckas bli av med. Hjälp någon du tycker om på traven och ge klimatkompensation i julklapp. Ett enkelt och meningsfullt sätt att bidra till en kallare jul och en hållbar framtid.  

Visste du att en genomsnittlig svensk står för 10 ton koldioxidutsläpp varje år? Det är på tok för mycket och om vi inte minskar utsläppen så kommer det få enorma konsekvenser för planeten. FN har slagit fast att vi fortfarande kan begränsa den globala uppvärmningen till 1,5 grader, men då får vi släppa ut max ett ton koldioxid per person och år. 

För att lyckas med detta så måste alla bidra, och det nuGenom att ge bort klimatkompensation i julklapp till någon du tycker om stödjer du projekt som bidrar till ett kallare klimat. Pengarna investeras i klimatvänliga och certifierade projekt inom exempelvis förnybar energi eller energieffektivisering i utvecklingsländer. Som tack får din vän ett gåvobrev och ett certifikat på sin kompensation. 

Så låt drömmen bli sann och var med i kampen för en vit, kall jul. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Köp din julklapp här

Så här går du tillväga!

  • Gå till gåvoshopen 

  • Välj storlek på gåva och till hur många personer
  • Gå till kassan

  • Skriv in namn till respektive certifikat och personlig hälsning
  • Länk till certifikat och länk till grafiskt material skickas i bekräftelsemailet. Fram till 16 december så skickar vi certifikat + gåvokort via post om du väljer det vid utcheckningen.
en kallare jul

Dela sidan