fbpx

Om oss

Klimatfinansiera.se drivs av Atmoz Consulting

Atmoz Consulting är ett syftesdrivet företag som sedan 2006 har hjälpt företag och organisationer att minska sin klimatpåverkan. Vi beräknar verksamheters klimatpåverkan, hjälper till med reduktionsstrategier, håller utbildningar och erbjuder klimatkompensation. För oss är det självklart att klimatkompensationsprojekten håller högsta kvalitet, därför erbjuder vi endast högkvalitativa projekt med de bästa certifieringarna.

Under de senare åren har vi noterat ett större intresse för klimatfrågan och allt fler privatpersoner har efterfrågat ett smidigt, prisvärt och trovärdigt sätt att hantera och kompensera för sin klimatpåverkan i vardagen. Därför skapade vi klimatfinansiera.se, som fungerar som en webshop för klimatkompensation för både privatpersoner och för företag som vill ta sitt ansvar men i dagsläget inte har möjlighet att använda våra konsulttjänster.

Vårt eget klimatarbete

Självklart beräknar vi även vår egen klimatpåverkan och jobbar ständigt för att minska den. Vi som jobbar på Atmoz Consulting har ett stort intresse för klimatfrågan både på jobbet och privat. Vi är ett konstorsbaserat, pappersfritt företag med få tjänsteresor och därmed har vi en relativt liten klimatpåverkan. 

Kontakta oss

Här hittar du våra vanliga frågor och svar. Om du fortfarande inte finner det du söker kan du fylla i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer.

Atmoz Consulting AB
Vasagatan 28
111 20 Stockholm, Sweden