Projekt
Loading...

Valbara certifierade projekt

I varukorgen väljer du enkelt vilket projekt som du vill klimatkompensera genom. Olika projekt har olika positiv påverkan utöver klimatnyttan. Läs om de olika projekten och om deras olika socio-ekonomiska fördelar.

Sri Balaji

Sri Balaji

Biomassa i Indien

Tack vare Sri Balaji får nu befolkningen i Andhra Pradesh förnybar energi. De lokala luftföroreningarna minskar, infrastrukturen ökar och genom projektet stöttas även en skola, sjukvårdsinitiativ och skogsbruket.

Pris: 360 kr / ton CO2-ekvivalent (inkl. moms)

LÄS MER

Sodo och Humbo

Trädplantering i Etiopien

Dessa Gold Standard-certifierade projekt syftar till att vända avskogningstrenden, återplantera regionens naturliga skogar och stärka ekosystemen. Genom projektet planteras och skyddas 1,2 miljoner träd.

Pris: 275 kr / ton CO2-ekvivalent (inkl. moms)

LÄS MER

Godawari

Solenergi i Indien

I det soliga Rajastahn produceras nu fossilfri energi till elnätet. De stora generatorerna drivs av hetvatten som värms upp av solen. Anläggningen är en av de första i sitt slag och visar vägen för storskalig sol-elsproduktion.

Pris: 225 kr / ton CO2-ekvivalent (inkl. moms)

LÄS MER

Projekt för prenumerationer

För prenumerationerna sker klimatnyttan från en projektportfölj bestående av 4 olika certifierade projekt. Fördelningen av  klimatkompenseringen är fördelad över projekten enligt nedan.

25%
Sri Balaji

Sri Balaji

Biomassa i Indien

LÄS MER
25%

Sodo och Humbo

Skogsprojekt i Etiopien

LÄS MER
25%

Godawari

Solenergi i Indien

LÄS MER
25%

Månadens projekt

FN certifierat

KOMMER INOM KORT