Prenumerationer

Prenumerera på klimatkompensation

Genom att arbeta aktivt med att minska sin klimatpåverkan och klimatkompensera för resterande utsläpp bidrar du/ditt företag till klimatnytta.
Läs mer

Prenumerationer

Du har troligtvis redan ett månadsavtal med elbolag. Du prenumererar kanske på dagstidningen, på din telefoni, ditt bredband och kanske även Spotify. Bor du i villa betalar du kanske även sophämtare att regelbundet hämta ditt hushållsavfall?!

Vi tycker så klart även att du ska kunna prenumerera på klimatkompensation.

Så här fungerar det!

  • Är du privatperson så går du till produktsidan och väljer vilken ”klimat-persona” du förknippar dig med och klickar på ”prenumerera nu” som för dig vidare till kassan.

  • Är du företagare och önskar klimatkompensera för din verksamhet så går du till den produktsidan och väljer antalet anställda inom organisationen eller företaget och klickar på ”prenumerera nu” som för dig vidare till kassan.

  • I kassan väljer du betalmedel (kort eller paypal är de som stödjer prenumerationer, tyvärr inte Swish) och slutför ordern – varpå den första debiteringen genomförs.

  • När du slutfört ordern får du dels ett mail med inloggningsuppgifter till ditt konto, och dels en orderbekräftelse på att din prenumeration är påbörjad. Via ditt konto kan du se dina ordrar och prenumerationer, ändra betalmedel, samt även avsluta din prenumeration.

  • I början på varje ny månad sammanställer vi antalet prenumeranter och således antalet ton CO2 som skall klimatkompenseras. Makuleringen av kolkrediterna görs i respektive register för respektive projekt. På sikt kommer dessa makuleringsintyg läggas upp och redovisas.

  • Du kan när som helst avsluta din prenumeration. Det gör du via ditt konto. Uppsägningstiden är en månad.

Tar du ditt klimatansvar?

Här kan du enkelt klimatkompensera dina utsläpp genom certifierade projekt.

JAG VILL KLIMATKOMPENSERA

Information

Så går det till när vi på månadsbasis summerar samtliga köp.

FRÅGOR & SVAR